Kóstold meg a világ legjobb kávéit – profi módon!

Ismerd meg a kávékóstolás (cupping) professzionális módszerét, ahogy a pörkölők és baristák teszik világszerte!

Egy interaktív, élményalapú workshopon 10 különböző specialty minősítésű kávét kóstolhatsz meg, különböző országokból, termőterületekről és feldolgozási módokból.

Minden kávénk SCA (Specialty Coffes Association) pontrendszer szerint 84 pont feletti, azaz a világ legjobb minősítésű kávéi közé tartozik.

Megtanulod felismerni az aromákat, savasságot, testességet és utóízt – mindezt közvetlen, játékos és tanulságos formában.

A kóstoló végén hazaviheted a kedvenc kávédat (100 g) abból a tételből, amelyik a leginkább elnyerte a tetszésedet.


A kóstolható kávék között szerepelnek például:

  • Brasil Decaf water processed
  • El Salvador Apaneca Pacamara
  • Nicaragua Red Pacamara El Limoncillo
  • Rwanda Sake
  • Tanzania Ngila Estate Peak Season Special Kent
  • Ethiopia Sidamo
  • Panama El Hortigal Estate
  • Nicaragua Red Pacamara
  • Brasil Fazenda Rainha Yellow Bourbon
  • Honduras SHG EP Guara Roja
  • Burundi Masha Gihororo Kayansa Red Bourbon
  • Kolumbia Red Bourbon Rosado
  • Kenya Nyeri Ruiru11
  • Ethiopia Yirgacheffe
  • Sumatra Aceh
  • Kenya Kirinyaga Kii
  • és még rengeteg szezonális friss pörkölésű specialty kávé

Kinek ajánljuk?

Ez a program neked szól, ha:

  • szeretnéd tudatosabban élvezni a kávét,
  • érdekel a specialty világ,
  • kezdő vagy haladó baristaként, vagy csak kávérajongóként fejlesztenéd az ízérzékelésed,
  • vagy egyszerűen kíváncsi vagy, milyen ízeket rejt a világ kávéja valójában

Fedezd fel saját ízérzékelésed határait – csészéről csészére!

Ha elvégzed ezt a kurzust, a további képzéseik árából kedvezményt kapsz.

Ha pedig igazán tetszett, és profi szinten szeretnél tovább tanulni, a workshop teljes árát beszámítjuk az 5 hetes profi barista képzés árába.

Ez egy kivételes lehetőség – máshol ilyet nem találsz!

Az egész célja egyszerű: hogy tanulj, fejlődj, élvezd a kávézás művészetét, és tegyük együtt jobbá a kávés kultúrát.

Foglalok időpontot MOST